Publicat la: 16.02.2017. 18:38 / 2.296 views

TOMA, SURDO-MUT FAŢĂ DE NEAGU. CONFLICTUL DINTRE CEI DOI „GREI” DIN PSD CONTINUĂ

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD de astăzi nu a tranşat cel mai aprig conflict iscat între două „pietre tari” din partid. După eveniment, primarul Constantin Toma şi preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, au dat de înţeles că relaţia devine tot mai tensionată. Doar prezenţa între ei a liderului PSD, Marcel Ciolacu, a făcut ca atacurile să nu fie la fel de dure ca până acum.

PSD1Şedinţa Comitetului Executiv al PSD Buzău a durat mai bine de o oră şi s-a ţinut cu uşile închise. Surse din partid ne-au precizat că în Sala Mare a Consiliului Judeţean s-au purtat discuţii aprinse între preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, şi primarul Constantin Toma, pe tema Companiei de Apă. Tensiunea din sală s-a putut observa şi după şedinţă, la conferinţa de presă, în cadrul căreia edilul-şef a preferat să nu mai lanseze atacuri dure, sugerând că în acest conflict nu s-a ajuns la niciun consens.  

De cealaltă parte, şeful Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a avut tot un discurs rezervat, ţinând să menţioneze, totuşi, că nu ar avea niciun interes în tot acest război între Primărie şi Compania de Apă.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, s-a aflat şi astăzi în postura dificilă de a modera conflictul dintre Toma şi Neagu. Deputatul a declarat că lucrurile ar putea fi detensionate abia după ce se va finaliza ancheta pe care a solicitat-o, efectuată de Corpul de control al premierului la Compania de Apă.

Săptămâna trecută, primarul Constantin Toma i-a cerut public lui Petre Emanoil Neagu să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi cea de şef al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară, acuzat că fraternizează cu un grup mafiot ce conduce Compania de Apă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!