Publicat la: 03.10.2017. 18:28 / 1.848 views

TOMA: ”ÎI CER SĂ-ŞI DEA DEMISIA!” CONSTANTIN FLORESCU, PE LISTA NEAGRĂ A EDILULUI-ŞEF

După o nouă dispută aprinsă în miniparlamentul local, primarul Constantin Toma îi cere demisia consilierului municipal PSD Constantin Florescu. Fostul preşedinte al Tribunalului Buzău este acuzat că pune beţe în roate Executivului Primăriei. Mai mult, Toma susţine că Florescu ar fi intervenit pentru un afacerist local, cerându-i edilului-şef să facă o ilegalitate. 

florescuUltimul conflict public între cei doi s-a consumat la şedinţa de Consiliu Local de săptămâna trecută, atunci când Constantin Florescu a declarat că nu este de acord ca Primăria să mai plătească o sumă de bani pentru un cabinet de avocatură care să reprezinte Municipalitatea în câteva dintre procesele importante. Schimbul de replici şi acuzaţiile s-au purtat pe un ton ridicat.

Drept consecinţă, la o emisiune la Campus TV, primarul Constantin Toma i-a cerut lui Constantin Florescu să-şi dea demisia din Consiliul Local şi din PSD, explicând şi care ar fi motivul pentru care fostul preşedinte ar avea o atitudine ostilă faţă de conducerea Primăriei.

Mai mult, şeful Palatului Comunal a declarat că, prin comportamentul său, Constantin Florescu nu mai este util în miniparlamentul local şi nici pentru partid.

Nu este pentru prima dată când între cei doi apare un conflict deschis, într-o şedinţă de Consiliu Local. În luna mai, Florescu şi Toma au avut o dispută pe tema acordării unui mandal special pentru reprezentantul Municipalităţii în AGA a Companiei de Apă. Atunci, fostul şef al Tribunalului Buzău a fost acuzat că a devenit avocatul directorului Ionel Tescaru. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!