Publicat la: 18.12.2017. 19:22 / 1.243 views

TOMA EXPLICĂ SCUMPIREA TAXELOR ŞI IMPOZITELOR. BIRURILE LOCALE CRESC CU 10%, DE LA 1 IANUARIE

directia economicaDupă şedinţa festivă din CLM, edilul-şef Constantin Toma a explicat de ce a fost nevoit să decidă majorarea taxelor şi impozitelor locale, începând cu luna ianuarie 2018.

Un prim motiv este legat de colectarea unor sume mai mari în bugetul local, astfel încât investiţiile în infrastructură pentru anul viitor să fie şi mai multe.

Pe de altă parte, primarul Toma spune că birurile locale pentru buzoieni au rămas la un nivel scăzut, timp de mai mulţi ani.

De la 1 ianuarie, taxele şi impozitele locale, pentru contribuabilii din municipiul Buzău, se vor majora cu 10%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!