Publicat la: 22.01.2018. 19:18 / 1.039 views

TOMA, DESPRE LIPSA UNUI VICEPREMIER BUZOIAN: “SPER SĂ NU NE AFECTEZE!”

Având sprijinul unui vicepremier buzoian, primarul Constantin Toma a reuşit să atragă mai multe fonduri pentru municipalitate. Nu mai târziu de luna trecută, Guvernul a alocat suma necesară pentru acoperirea subvenţiei la energia termică pentru Regia Autonomă Municipală, astfel încât să nu se scumpească gigacaloria în acest sezon rece. Demisia depusă de deputatul Marcel Ciolacu a lăsat Buzăul fără vicepremier. “Sper să nu ne afecteze acest lucru”, declară edilul-şef Toma.

toma sincronLiderii organizaţiei PSD Buzău au fost printre susţinătorii fostului premier Mihai Tudose, în momentul lansării discuţiilor despre o iminentă retragere a sprijinului politic pentru şeful Guvernului. De altfel, imediat după ce Tudose şi-a scris demisia, acelaşi gest l-a făcut şi buzoianul Marcel Ciolacu, renunţând la funcţia de vicepremier. Primarul Toma speră ca lipsa unui om de casă din conducerea Guvernului să nu afecteze alocarea de fonduri pentru Primărie, în contextul în care ar putea să apară răzbunări în partid, la nivel înalt.

Cât despre filiala de la Buzău, edilul-şef Constantin Toma ţine să precizeze că nu îşi doreşte şefia organizaţiei judeţene, aşa cum s-a vehiculat în ultima perioadă, pe fondul pierderii funcţiei de vicepremier de către preşedintele Marcel Ciolacu.

Din momentul în care a devenit vicepremier, deputatul Marcel Ciolacu, lider al PSD Buzău, la insistenţele primarului Constantin Toma, a făcut mai multe diligenţe la nivel de Guvern, pentru alocarea de fonduri către Primărie, pentru diverse proiecte. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!