Publicat la: 18.03.2019. 19:44 / 1.023 views

TOMA DESPRE DEBRANŞĂRILE FORŢATE: “PROBLEMELE TEHNICE ŞI RESTUL LOCATARILOR NE-AU DETERMINAT SĂ LUĂM MĂSURI”

Primarul Constantin Toma a explicat care au fost motivele care au stat la baza deciziei de debrabşare a apartamentelor rămase ultimele racordate la sistemul centralizat de încălzire. De asemenea, edilul şef a explicat şi cum pot beneficia buzoienii de ajutor din partea Primăriei pentru montarea de centrale termice.

debransare sitePrimarul Constantin Toma a explicat pentru jurnaliştii Campus TV care au fost motivele pentru care s-a decis debranşarea în luna aprilie a locatarilor rămaşi printre ultimii racordaţi la reţeaua de încălzire centralizată. Potrivit primarului Toma, problemele de natură tehnică, dar şi nemulţumirile celorlalţi locatari au stat la baza acestei decizii.

De asemenea, primarul a explicat că buzoienii care îndeplinesc condiţiile se pot adresa Direcţiei de Asistenţă Socială pentru întocmirea dosarelor necesare pentru a beneficia de sprijin din partea primăriei.

Reamintim faptul că săptămâna trecută, mai mulţi buzoieni ne-au sesizat la redacţie că au primit notificări din partea Regiei Autonome Municipale prin care erau informaţi că în luna aprilie vor fi debranşaţi de la sistemul centralizat de încălzire. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>