Publicat la: 14.02.2020. 19:30 / 558 views

TOMA: “DE CE NU MI-AȚI SPUS, MĂ, ȘI MIE?” GLUME LA PSD, PE TEMA UNEI NOI CANDIDATURI

S-a glumit, astăzi, în conferința de presă de la PSD, pe seama unei noi candidaturi a primarului Constantin Toma. Întrebat de ce nu își anunță oficial candidatura pentru un nou mandat, edlilul-șef a precizat că așteaptă să fie și partidul de acord cu intenția sa.

Still0217_00000Imediat, secretarul executiv al PSD a spus că primarul se află pe lista de candidați trimisă spre aprobare la București. Toma a reacționat ca și cum nu  ar fi știut de acest demers.

Primarul a avut o replică scurtă și despre o eventuală bătălie electorală împotriva fostului prefect Carmen Ichim, care s-a înscris recent în PRO România.

PSD și-a stabilit aproape toți candidații pentru funcțiile de primar. Cu mici excepții, primarii actuali vor viza un nou mandat.

PSD are 79 de primari în județ, iar pentru celelalte 8 localități candidații sunt stabiliți în urma unor sondaje. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!