Publicat la: 05.09.2018. 19:00 / 1.774 views

TOMA, ALES LIDERUL PSD MUNICIPIU. EDILUL-ŞEF A FOST SINGURUL CANDIDAT

Primarul Constantin Toma a fost ales, în această seară, președinte al organizației municipale a PSD. Funcția fusese deținută cu titlu interimar tot de către edilul-șef buzoian, unicul candidat pentru prima poziție din filială. Toma a fost felicitat de președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, pentru modul în care a administrat Primăria în primii doi ani de mandat.

toma ciolacuDupă o perioadă îndelungată de conducere interimară, organizația municipală a social-democraților buzoieni are lideri cu patalama. Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a explicat și motivul pentru care nu au fost organizate alegeri timp de mai bine de doi ani.

Parlamentarul Marcel Ciolacu a reamintit că l-a propus pe Constantin Toma pentru a fi candidatul PSD pentru Palatul Comunal, declarând că nu regretă alegera făcută.

Edilul-șef Constantin Toma a dezvăluit că a acceptat propunerea de atunci, doar în urma insistențelor liderului PSD.  

În discursul său de dinaintea votului, primarul Constantin Toma a declarat că există motive suficiente pentru a fi confirmat ca lider al organizației municipale, prin realizările sale în calitate de șef al Palatului Comunal. De altfel, Toma le-a prezentat delegaților de la conferință filmulețul cu bilanțul său după doi ani de mandat.

La Conferința Extraordinară desfășurată la Sala Mare a Consiliului Județean au participat peste 250 de delegați din cadrul organizației municipale a PSD.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!