Publicat la: 13.12.2017. 19:25 / 465 views

TOATE VICTIMELE, ÎN STARE STABILĂ. ŞAPTE PERSOANE CU TRAUMATISME, TREI CU ATACURI DE PANICĂ

Cele 10 persoane transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă sunt în stare stabilă. Şapte victime, printre care o fată de 12 ani, au fost internate având diverse traumatisme la mâini şi picioare, iar trei au fost aduse după ce au suferit atacuri de panică, printre acestea fiind şi directoarea Şcolii nr. 1. La UPU a fost activat planul roşu de intervenţie.

ambulanta spitalMobilizarea tuturor forţelor de intervenţie, urmare a declanşării codului roşu, a făcut ca victimele să fie transportate într-un timp record la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Aici, urgentiştii şi medici de alte specializări au fost pregătiţi să preia răniţii şi au activat planul roşu de intervenţie. 10 victime au fost tratate la Unitatea de Primiri Urgenţe, toate fiind stabilizate. Cele mai multe dintre ele au suferit traumatisme la mâini şi picioare.

Mărturiile celor care au intervenit cu autospecialele sunt cutremurătoare. Unii dintre ei, cu experienţă de ani buni în intervenţii de salvare, au rămas şocaţi de ceea ce au găsit la locul accidentului.

Femeia însărcinată, rănită în accident, ar fi fost scoasă de sub maşina directoarei. A fost preluată cu o ambulanţă şi transportată, iniţial, la Maternitate.

Victimele accidentului de astăzi au vârste cuprinse între 12 şi 67 de ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>