Publicat la: 05.09.2017. 18:31 / 928 views

TOAMNA SE NUMĂRĂ… LOCURILE DE JOACĂ. 11 SPAŢII NOI SAU REABILITATE DE PRIMĂRIE

Mai multe locuri de joacă pentru copii intră în reabilitare sau vor fi înfiinţate de Primăria Buzău. Lucrările au început deja în cartierul Dorobanţi. Nu va fi o campanie care să rezolve necesarul din întreg oraşul, în ciuda aşteptărilor din partea buzoienilor.

loc joaca lucrariPrimul spaţiu intrat în reabilitare este în cartierul Dorobanţi II, în spatele grupării blocurilor G, unde se lucrează deja la înlocuirea suprafeţei de joacă, cu tartan. Aici vor fi amplasate şi noi obiecte de distracţie pentru copii. Spaţiul necesita de mulţi ani intervenţia autorităţilor, iar locuitorii din zonă se aşteaptă ca, odată cu reabilitarea, problemele de la locul de joacă să dispară. De asemenea, rampa de gunoi din apropiere va fi desfiinţată, urmând să fie amenajată o platformă îngropată.

Cetăţenii din zonă solicită să fie reparate mai multe spaţii pentru copii, dacă nu există disponibilitate pentru a fi construite noi locuri de joacă.

Pe lista Primăriei mai figurează 5 locuri de joacă pentru reabilitare în cartierul Micro XIV, pe Bulevardul Unirii, în spate la Optimed, pe Unirii Sud la blocul 12 şi în cartierul Micro III, gruparea blocurilor G şi la B10.

Noi spaţii de distracţie pentru copii ar urma să fie amenajate în spatele Hotelului Coroana, pe strada Frăsinet, la intersecţia străzii Şantierului cu Aurel Vlaicu din cartierul Mihai Viteazul, în zona Obor şi pe Bulevardul Unirii, bloc 4A-5. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!