Publicat la: 19.09.2019. 18:16 / 551 views

TOAMNA BUZOIANĂ 2019. A FOST DESCHISĂ CEA DE-A 14-A EDIŢIE A TÂRGULUI

Ieri a fost deschisă a 14-a ediţie a târgului anual „Toamna buzoiană”. Invitatul de onoare şi „vedeta” evenimentului a fost ministrul Petre Daea. Târgul se va închide pe 22 septembrie şi va avea câte un spectacol de muzică populară românească în fiecare seară.

toamna 7Cel mai simpatizat membru al Guvernului de către buzoieni a răspuns şi anul acesta invitaţiei de a participa la târgul anual „Toamna Buzoiană”.

A fost întâmpinat cu pâine şi cu sare de organizatorii celei de-a 14-a ediţie a târgului de toamnă, dar şi de standul cu rezultatele obţinute de cercetătorii de la Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău.

Viceprimarul Ionuţ Apostu a făcut oficiile de gazdă şi l-a însoţit pe ministru pe la standuri, unde acesta a stat de vorbă cu producătorii buzoieni şi de unde, ca de fiecare dată, a cumpărat câte ceva.

După ce a fost vizitat întreg perimetrul târgului, oficialii au fost invitaţi pe scenă pentru a da liber distracţiei de-a lungul celor 5 zile de sărbătoare a toamnei buzoiene.

Buzoienii mai au la dispoziţie încă 4 zile de distracţie şi de voie-bună, iar gospodinele au de unde alege pentru a-şi garnisi cum trebuie cămara de iarnă.

Preţurile sunt modice iar calitatea roadelor toamnei este de necontestat.

Aşadar, sunteţi aşteptaţi cu toţii la Toamna Buzoiană, în fiecare seară, cu spectacole de muzică românească din toate zonele ţării, cu grătare pline, cu must, cu bere, cu pastramă şi cu voie bună. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!