Publicat la: 10.01.2018. 19:10 / 824 views

TOALETE PUBLICE, PE TRASEELE AUTOBUZELOR. VOR FI AMPLASATE LA CAPETELE DE LINIE

În urma sesizărilor primite, cu privire la lipsa unor toalete publice la capetele de linie,  conducerea Trans Bus a decis instalarea unor astfel de facilităţi, chiar din primăvară. Deocamdată, şefii societăţii au cerut oferte mai multor societăţi de profil. Nu se ştie dacă vor fi achiziţionate astfel de toalete, sau doar contractate.

autobuzeConducerea Trans Bus a luat decizia instalării unor toalete publice, în cel puţin două puncte din oraş, la capetele traseelor autuzelor. În principal, aceste facilităţi vor deservi personalul de bord al societăţii, dar, în funcţie de situaţie, vor putea fi folosite şi de călători. Suma necesară investiţiei este prevăzută în bugetul anului în curs, dar nu se ştie dacă astfel de toalete vor fi achiziţionate sau subcontractate de la RER sau de la altă firmă de profil.

Investiţia vine în urma sesizărilor făcute de cetăţenii care locuiesc în apropierea capătului de linie din Micro 14. Aceştia au reclamat, în mai multe rânduri, comportamentul indecent al unor călători dar şi al şoferilor Trans Bus. Cel mai probabil, aceste toalete vor fi instalate din primăvară.

Momentan, în municipiul Buzău fiinţează doar câteva WC-uri publice, dar şi acelea într-o stare deplorabilă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!