Publicat la: 04.09.2018. 19:02 / 618 views

TIR RĂSTURNAT PE VARIANTĂ. TRAFICUL ÎNGREUNAT DIN CAUZA ACCIDENTULUI

Un TIR inmatriculat in Prahova s-a rasturnat, azi la amiaza, pe Soseaua Nordului, aproape de Fabrica de Bere. Soferul TIR-ului acuza un alt sofer care s-ar fi angajat intr-o depasire. Din fericire, nu s-au inregistrat victime.

tir 3Un TIR înmatriculat în județul Prahova s-a răsturnat astazi pe Șoseaua Nordului în apropiere de Fabrica de Bere. Traficul pe sensul de mers către Dedeman s-a desfășurat cu dificultate. Șoferul TIR-ului a scăpat teafăr din eveniment, însă a tras o sperietură groaznică văzând că nu mai poate stăpâni mastodontul de câteva zeci de tone. Tînărul a declarat că a ieșit de pe carosabil, pentru a evita o coliziune cu un autoturism angajat într-o depășire imprudentă. Din cauza diferenței de nivel dintre asfalt și terasamentul drumului, mastodontul a intrat în balans și s-a răsturnat, în ciuda încercărilor șoferului de a-l redresa. Autocamionul s-a deplasat în plin balans, mai bine de 200 de metri, înainte să se răstoarne

Mai multe echipe ale poliției rutiere s-au deplasat la fața locului, atît pentru cercetări dar și pentru a dirija circulația în  zonă. Cum axul drumului este marcat cu linie discontinuă, șoferul autoturismului – chiar dacă va fi identificat de camerele de supraveghere – nu va putea fi acuzat. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, ore în șir. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!