Publicat la: 28.11.2019. 19:26 / 472 views

TIR-IŞTI SANCŢIONAŢI PENTRU TRAVERSAREA PODULUI. POLIŢIŞTII LOCALI, ZILNIC LÂNGĂ PODUL METALURGICA

Zeci de avertismente şi amenzi au fost date deja pentru conducătorii auto care circulă cu autovehicule de peste 7,5 tone pe podul de la Metalurgica. Poliţiştii locali îi sancţionează zilnic pe şoferii care încalcă această restricţie.

control tir 1 contro tir 2

Toţi conducătorii de autovehicule de mare tonaj care circulă pe podul de la Metalurgica sunt traşi pe dreapta de poliţiştii locali, aflaţi în fiecare zi la intrare pe Aleea Industriilor. În majoritate, şoferii verificaţi spun că nu au ştiut de noua restricţie. Cu toate acestea, poliţiştii locali au împărţit deja zeci de avertismente şi amenzi, în funcţie de fiecare caz.

Indicatoarele şi semnele de circulaţie aferente restricţiei au fost instalate de acum două săptămâni. Când vin dinspre Brăila, pe DN 2 B, conducătorii autovehiculelor cu masa peste 7,5 tone trebuie să vireze stânga, la intersecţia cu drumul judeţean către Ţinteşti. Apoi ajung la intersecţia cu drumul judeţean Maxenu – Buzău şi virează către oraş. Este ruta ocolitoare stabilită de autorităţi.    

Restricţia de 7,5 tone a fost impusă de Primăria Buzău, ca măsură preventivă, din cauza stării avansate de degradare a podului de la Metalurgica. Aici urmează să înceapă lucrări de reabilitare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!