Publicat la: 20.11.2017. 19:30 / 972 views

TIR ÎNCĂRCAT CU AZOTAT DE AMONIU, RĂSTURNAT LA PADINA. TRAFIC ÎNCHIS PE O DISTANŢĂ DE 800 DE METRI

Un TIR încărcat cu peste 40 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat, astăzi, în jurul prânzului,  în afara localităţii Padina. Circulaţia a fost restricţionată imediat, pe DN 2C, pe o distanţă minimă de 800 de metri.

tir azotatCirculaţia auto pe DN 2C Buzău-Slobozia a fost închisă, azi, complet, din cauza unui TIR răsturnat. Autocamionul transporta o încărcătură extrem de periculoasă, azotat de amoniu, substanţă folosită ca îngrăşămînt în agricultură. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime, dar au fost scurgeri de combustibil din TIR, astfel că exista pericolul unei explozii. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ISU şi o ambulanţă SMURD şi a fost luată măsura închiderii imediate a circulaţiei.

Imediat după ce au fost decuplate bornele maşinii, pompierii au îndepărtat uleiul scurs din maşină. Apoi, angajaţii ISU au procedat la scoaterea sacilor cu azotat din remorca tirului.

Autocamionul cu azotat de amoniu venea din Bulgaria şi se îndrepta spre Gălbinaşi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!