Publicat la: 20.09.2017. 18:03 / 873 views

TIMIŞ, ŞEF CU ACTE, LA SCM GLORIA. PROMOVAREA ÎN „C”, OBIECTIVUL TRASAT DE CONDUCERE

După ce fusese anunţat ca viitor şef al secţiei de fotbal, în urmă cu două săptămâni, pentru ca apoi instalarea în funcţie să fie amânată, George Timiş a fost numit, în cele din urmă, şef al fotbalului municipal. Fostul fotbalist are ca obiectiv promovarea în C, chiar din sezonul actual.

timis 2Numire cu „uşile închise” la SCM Gloria Buzău. George Timiş este, cu acte, şef al secţiei de fotbal, după ce numele său fusese vehiculat şi în urmă cu două săptămâni. La un moment dat, şefii noului club amânaseră prezentarea oficială, pentru un moment ulterior. În cele din urmă, George Timiş a fost instalat în funcţie, fără a fi anunţat oficial. Şefii de la SCM recunosc că, între timp, au luat în considerare şi alte variante, dar, în cele din urmă, au optat pentru fostul campion al României.

Pentru sezonul în curs, proaspătului şef i s-a trasat o sarcină destul de dificilă, promovarea în Divizia C. Dacă obţinerea locului întâi în Liga a IV-a n-ar fi tocmai un obiectiv îndrăzneţ, câştigarea barajului pare destul de grea, în contextul unei dispute cu o echipă puternică.

După 3 etape, SCM Gloria ocupă locul al treilea in Liga a IV-a, cu maximum de puncte, la egalitate cu ACS Locomotiva, Team Săgeata şi  Montana Pătîrlagele. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!