Publicat la: 27.03.2020. 19:23 / 2.125 views

TESTE RAPIDE LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ. TOT PERSONALUL UNITĂȚII MEDICALE VA FI TESTAT

Toate cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Buzău vor fi testate COVID-19. Informația a fost furnizată, aseară, chiar de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, într-o intervenție la Campus TV.

teste coronavirusFiind vorba despre teste rapide, rezultatele vor fi cunoscute în foarte scurt timp.

Ieri, Consiliul Județean a aprobat de urgență alocarea a 1,3 milioane de lei pentru achiziția de echipamente de protecție și de medicamente pentru Spitalul Județean de Urgență.

În cea mai mare unitate medicală din județ, accesul a fost limitat și se tratează doar cazurile urgente. La intrarea în unitate au fost instalate două corturi pentru efectuarea triajului epidemiologic. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!