Publicat la: 17.03.2020. 18:17 / 432 views

TESTE NEGATIVE, PE BANDĂ RULANTĂ. PESTE 400 DE BUZOIENI, ÎN IZOLARE LA DOMICILIU

Și astăzi vin vești bune din partea autorităților buzoiene cu privire la rezultatele testelor efectuate până acum pentru persoanele aflate în carantină, dar și pentru o parte din cetățenii izolați la domiciliu. În afară de cele două cazuri confirmate la Buzău, zeci de teste vin cu rezultate negative.

hotel carantina 1Astăzi, la nivelul județului Buzău, 52 de persoane se aflau în carantină, în majoritate la centrul special deschis într-un hotel de pe strada Transilvaniei. Între timp, și la Poiana Pinului au fost duși câțiva buzoieni pentru a sta 14 zile în carantină.

Până acum, pentru aproape 100 de persoane au fost recoltate probe biologice, în vederea efectuării testelor de COVID-19. Rezultatele de până acum sunt îmbucurătoare.

Sunt așteptate  în continuare rezultatele pentru alte zeci de persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu, în județul Buzău.

Hotelul de pe Transilvaniei a ajuns la capacitate maximă, astfel că toate cazurile pentru care se impune carantina vor fi direcționate către Tabăra Poiana Pinului. De asemenea, alte locații sunt în rezervă pentru a prelua cetățenii care trebuie să intre în carantină. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!