Publicat la: 01.04.2020. 18:23 / 385 views

TESTARE PE PROPRIA RĂSPUNDERE, PENTRU PERSONALUL MEDICAL DIN SPITALUL JUDEŢEAN

Mâine ar putea începe testarea personalului medical din cea mai mare unitate sanitară din judeţ. Testele rapide de COVID-19 vor fi utilizate doar pentru angajaţii care sunt de acord cu efectuarea lor.

spital 2Săptămâna trecută, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, s-a făcut o achiziţie de teste rapide pentru COVID-19, destinate personalului medical şi pacienţilor de la cea mai mare unitate sanitară din judeţ.

Mâine, cel mai probabil, urmează să înceapă testarea, cu precizarea că fiecare angajat va semna o declaraţie pe proprie răspundere că este de acord să fie testat, în condiţiile în care DSP nu ar îmbrăţişa ideea acestor teste, din cauza faptului că nu ar da rezultate relevante.  

Costurile testelor rapide au fost suportate de Consiliul Judeţean.

Potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, tot mai mulţi medici şi asistenţi şi-au exprimat dorinţa de a fi testaţi. În primul rând vor fi vizate secţiile cu cel mai ridicat grad de risc. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!