Publicat la: 19.12.2018. 18:59 / 714 views

TESCARU VS COMPANIA DE APĂ. O PRIMĂ AMÂNARE ÎN DOSAR

Instanţa de contencios administrativ a Tribunalului Buzău a decis, ieri, să amâne soluţia în dosarul în care fostul director al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a cerut ca hotărârea de demitere a sa, luată de noul Consiliu de Administraţie al Companiei de Apă Buzău, să fie suspendată prin ordonanţă prezidenţială. Magistraţii au dat un nou termen în proces pentru 3 ianuarie 2019.

tescaruFostul director general al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a dat în judecată Compania de Apă, iar marţi, instanţa civilă a Tribunalului Buzău urma să decidă dacă suspendă hotărârea Consiliului de Administraţie al C.A. Buzău prin care a fost recent destituit din funcţie. Tescaru cere emiterea de către instanţă a unei ordonanţe prezidenţiale prin care să fie repus pe funcţia de pe care a fost demis. Primarul Buzăului, Constantin Toma a fost cel care a anunţat că Ionel Tescaru a contestat în instanţă decizia Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă.

Ionel Tescaru a fost demis pe 15 noiembrie de Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Buzău cu un vot de 4-0 şi o „abţinere” după ce fostul director a refuzat, spune actuala conducere, în mod repetat, să prezinte un plan de management. De menţionat că pe rolul Tribunalului Buzău se află un alt dosar în care Tescaru este reclamant şi cere Consiliului de Administraţie al C.A. Buzău să anuleze actul administrativ de demitere a sa, decizie pe care o socoteşte ilegală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!