Publicat la: 20.02.2019. 19:20 / 693 views

TESCARU, ŞEF INDIRECT PESTE COMPANIA DE APĂ? DISCUŢII ŞI NEGOCIERI PENTRU ŞEFIA A.N.R.S.C.

Fostul director al Companiei de Apă, Ionel Tescaru, pregăteşte o mutare surpriză. Astăzi după-amiază, Tescaru ne-a confirmat că poartă discuţii avansate pentru preluarea şefiei Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Printre altele, instituţia monitorizează activităţile din domeniu. Cu alte cuvinte, Tescaru ar putea avea influenţă şi asupra Companiei de Apă, de la conducerea căreia a fost demis în toamna anului trecut.  

tescaruÎn timp ce pe rolul instanţei se află disputa privind revocarea sa din funcţia de manager al Companiei de Apă, Ionel Tescaru este pe cale de a primi o funcţie importantă la nivel central, cea de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Instituţia reglementează şi monitorizează toate activităţile din domeniu, implicit şi pe ale operatorului regional de la Buzău.

Dacă va fi numit, Ionel Tescaru va avea rang de secretar de stat, în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

După demiterea sa din fruntea Companiei, Tescaru a cerut la Tribunalul Buzău anularea deciziei iar procesul a fost strămutat la Tribunalul Dâmboviţa, la cererea operatorului regional.  

Funcţia de preşedinte la A.N.R.S.C. a mai fost ocupată de buzoieni. Soţia deputatului Cezar Preda, Jeanina Preda, şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Cristi Bîgiu, recent eliberat din închisoare, au mai deţinut şefia Autorităţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!