Publicat la: 16.11.2018. 09:12 / 1.372 views

TESCARU A FOST DEMIS! COMPANIA DE APĂ, CONDUSĂ DE SIMONA SĂVULESCU

Decizie bombă la Compania de Apă! Ionel Tescaru a fost demis din funcţia de manager al operatorului regional. Hotărârea a fost luată joi seară de consiliul de administraţie al companiei. Şefia a fost preluată interimar de directorul adjunct, Simona Săvulescu, consilier personal al primarului Constantin Toma.

tescaru 1Consiliul de administraţie al Companiei de Apă a decis demiterea directorului general Ionel Tescaru. Hotărârea a fost luată cu 4 voturi pentru revocare şi o abţinere. Primarul Constantin Toma a declarat în această seară, la Campus TV, că decizia de azi a avut la bază modul în care Ionel Tescaru a manageriat compania.

În plus, edilul-şef a precizat că, urmare a schimbării directorului Companiei de Apă, preţurile serviciilor vor fi mai mici şi se va investi mai mult în calitatea apei de la robinet.

Tot în consiliul de administraţie s-a votat ca şefia companiei să fie preluată de Simona Săvulescu, director adjunct al operatorului regional şi consilier personal al primarului Toma.

Reporterii Campus TV au luat legătura cu Ionel Tescaru, însă directorul demis al Companiei de Apă a precizat că mâine va putea oferi un punct de vedere cu privire la cele întâmplate azi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!