Publicat la: 03.05.2018. 16:26 / 769 views

TERMENE DEPĂŞITE DIN START. CONSTRUCTORUL A AFIŞAT 12 LUNI ÎN PLUS

Au demarat lucrările pentru asfaltarea celor 43 de străzi de pământ din Buzău. Spre deosebire de termenul de 12 luni pentru finalizarea tuturor străzilor neasfaltate cu care a câştigat licitaţia, constructorul a afişat un alt termen, dublu ca durată.        

strada lucru 1Cu o întârziere semnificativă faţă de data pe care constructorul o avansase la lansarea oficială a proiectului, au demarat lucrările pentru asfaltarea celor 43 de străzi de pământ.

Unii dintre riveranii de pe străzile din primul lot care a intrat în lucru s-au trezit în al 12-lea ceas că vor să-şi tragă gaze, ori că vor să-şi construiască un gard.

Lucrările de pregătire pentru asfaltare  au început concomitent pe trei fronturi de lucru din lotul 3, care este constituit din străzile Căpitan Laurenţiu Purcherea, Siriului, Izlazului, Intrarea Luminişului, Morilor, Cercului, Fundătura Pescăruş, Foişor, Aleea Livezilor şi Haiducului.

Termenul final de execuţie pentru Lotul 3 este de 6 luni iar bugetul alocat este de peste 3 milioane de lei.

Doar că, pe panoul afişat pe şantier, constructorul a trecut un termen mult mai mare decât cel prevăzut în contract.

Acesta este 16.04.2020, adică dublu faţă de termenul stabilit cu Primăria pentru finalizarea tuturor celor 43 de străzi care vor trebui asfaltate de firma care a câştigat licitaţia.

Mâine va avea loc prima şedinţă de lucru, cu participarea tuturor factorilor cu responsabilităţi în cadrul proiectului, unde constructorul va prezenta un grafic de lucrări.

După această întâlnire vor mai fi organizate şi altele, săptămânal, în care se va discuta graficul de progres, pentru a se evita orice abatere de la obligaţiile contractuale ale ambelor părţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!