Publicat la: 21.03.2017. 19:08 / 894 views

TERENURI PRIVATE, RAMPE DE GUNOI. SUPRAFAŢĂ PLINĂ DE DEŞEURI, PE STRADA PRIMĂVERII

Campus TV continuă să prezinte zone din oraş transformate în rampe de gunoi. Astăzi ne-am îndreptat atenţia către terenuri private, nesupravegheate de proprietari şi pe care au fost depozitate deşeuri. Autorităţile vor încerca să identifice toate aceste situaţii şi să aplice amenzi.

gunoaie primaverii 1Un exemplu concludent îl întâlnim pe Primăverii, pe tronsonul unde strada nu a fost reabilitată. Pe un teren situat între două zone de locuit s-a format o adevărată rampă de depozitare accidentală a gunoiului. De-a lungul timpului, aici au fost aruncate atât materiale rezultate în construcţii, cât şi deşeuri menajere. Localnicii sunt obişnuiţi cu peisajul dezolant, dar vor ca autorităţile să se implice în rezolvarea problemei.

În paralel cu noua campanie de curăţenie de Paşti, Primăria va încerca să identifice situaţiile în care proprietarii unor terenuri din municipiul Buzău nu au luat măsuri în aşa fel încât suprafeţele deţinute să nu se transforme în rampe de gunoi.

Campus TV va continua să prezinte zone din oraş transformate în rampe de gunoi din cauza depozitării accidentale a deşeurilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!