Publicat la: 27.07.2016. 18:49 / 2.107 views

TERASA „NO LIMIT” DESFIINŢATĂ PARŢIAL DE POLIŢIŞTII LOCALI. APROAPE O TREIME FUNCŢIONA ILEGAL

TERASA NO LIMIT
Poliţiştii locali, împreună cu reprezentanţi din cadrul Primăriei Buzău au redus drastic astăzi dimensiunile celei mai cunoscute terase de pe Bulevardul Bălcescu. Administratorul terasei No Limit deţinea documente pentru ocuparea a 74 de metri pătraţi, însă funcţiona pe 317. Din acest motiv, autorităţile locale au impus, după mai multe avertismente şi sancţiuni, reducerea terasei la dimensiunile din documente. Aşa se face că o parte dintre clienţi au fost rugaţi să elibereze zona pentru a se ridica scaunele şi mesele.

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. DAN spune:

    De bine ,de rau terasa avea aviz de functionare, dar ce te faci cu terasa Crang care an de an s-a extins pe domeniul public , fara nici un fel de autorizatie de functionare si constructie . Cine era sa il traga la raspundere pe Petre Burada ?
    Sa vedem ce se va intampla acum , cu noua administratie .

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!