Publicat la: 02.08.2017. 18:05 / 650 views

”ŢEPE” DE 200.000 DE LEI. PERCHEZIŢII LA BUZĂU, RM. SĂRAT ŞI GREBĂNU

perchezitii 2Descinderi în forţă, în această dimineaţă, la mai multe domicilii din judeţul Buzău. Poliţiştii au percheziţionat locuinţele a zeci de indivizi suspectaţi că au înşelat o instituţie financiară nebancară.

Ofiţerii de la Biroul de Investigare a Criminalităţii vizează 32 de persoane care au obţinut credite în baza unor documente false, iar banii împrumutaţi nu au mai fost returnaţi.

Toţi suspecţii au fost audiaţi. Prejudiciul prin obţinerea de credite cu ajutorul de documente falsificate a fost creat în dauna uneia dintre cele mai cunoscute instituţii financiare nebancare din ţară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!