Publicat la: 12.08.2020. 18:25 / 341 views

TENTATIVĂ DE SUICID, LA COSTEȘTI. UN TÂNĂR AMENINȚA CĂ SE ARUNCĂ DE PE CASĂ

Tentativă de suicid a unui tânăr din satul Pietrosu din comuna Costești. Bărbatul s-a urcat pe acoperișul casei și a amenințat că se aruncă. Ore în șir au încercat negoicatorii să îl covingă să coboare.

tanar pe acoperis 1Rudele spun că tânărul, în vârstă de 33 de ani, obișnuiește să intre prin gospodăriile localnicilor și să îi sperie. Problemele ar fi apărut în urmă cu mai multe luni, după ce a revenit de la muncă din străinătate, când i-a murit tatăl.

Vecinii spun că, inițial, bărbatul s-a urcat pe un stâlp de electricitate din fața locuinței, dar la sosirea polițiștilor s-a speriat și s-a refugiat pe acoperișul casei sale. Acolo a stat mai mult de 15 ore, până în jurul orei 21.00, când psihologul şi un negociator de la Poliţia Judeţeană, sprijiniţi de pompieri şi de familie, l-au convins să coboare. Potrivit ISU Buzău, tânărul a fost coborât de pe acoperişul casei sale cu ajutorul unei funii şi al pompierilor. Bărbatul are probleme psihice şi a fost transportat la Spitalul de la Săpoca.  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!