Publicat la: 22.09.2016. 18:53 / 1.188 views

TENTATIVĂ DE PRUNCUCIDERE LA ULMENI? ANCHETA VA STABILI DACĂ TÂNĂRA A ARUNCAT FETIŢA ÎN WC

Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă o tânără din Ulmeni a încercat să îşi ucidă fetiţa abia născută. Copila a fost găsită de un unchi al mamei, în toaleta din curte, la scurt timp după ce tânăra a fost preluată cu o ambulanţă SMURD. Femeia chemase salvarea din cauza unei hemoragii şi a unor dureri, însă nu a spus personalului medical că tocmai a dat naştere unui copil. Atât mama, cât şi fetiţa sunt în afara oricărui pericol. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii ce pot afecta emoţional.

toaleta-1Caz învăluit în mister în satul Băltăreți, comuna Ulmeni, după ce un copil abia născut a fost găsit în haznaua din curtea locuinței mamei.

În ultimele zile o tânără, în vârstă de 29 de ani, acuza dureri abdominale dar rudele spun că ea nu a precizat niciun moment că ar fi însărcinată.

Astăzi, tânăra s-a dus la toaleta din spatele casei unde a născut o fetiță. Când s-a întors, a fost văzută de unchiul ei, plină de de  sânge, motiv pentru care a fost chemată o ambulanță. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD.

Între timp unchiul tinerei a auzit plânsetele copilului și s-a dus la toaletă unde a făcut o constatare șocantă … După ce a reușit să o scoată pe fetiță din hazna, bărbatul a chemat o altă salvare.

La câteva ore a venit acasă și mama tinerei. Ea susține că și-a dat seamă că ceva se întâmplă, însă fiica sa nu i-a spus că ar fi însărcinată.

Atât mama cât și fetiță au ajuns la Maternitatea Buzău, unde au fost stabilizate și se află în afară oricărui pericol.

De menționat este că, la sosirea ambulanței SMURD, tânără a fost întrebată dacă este însărcinată iar ea a negat acest lucru. Există totuși posibilitatea ca din cauza unui șoc produs la naștere, femeia să nu mai fie conștientă de ceea ce s-a întâmplat.

Tânăra care a născut în toaleta din curtea locuinței este căsătorită și mai are un copil în vârstă de 3 ani.

Anchetă demarată de polițiști și procurori va stabili dacă la mijloc ar fi fost vorba despre o tentativă de pruncucidere.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!