Publicat la: 21.06.2018. 18:02 / 1.179 views

TEMPERATURI EXTREME PE ALEEA SPORTURILOR. DRUMARII AU ÎNCEPUT ASFALTAREA TRONSONULUI 2

După ce au finalizat primul tronson din strada Aleea Sporturilor, drumarii de la Urbis au început asfaltarea tronsonului 2. Se toarnă asfalt deocamdată pe sensul de mers de la intersecţia cu strada Dorobanţi până la strada Gârlaşi. Strada Pompiliu Ştefu va mai avea de aşteptat până când va fi pregătită pentru aşternerea covorului asfaltic.

asfalt 1Chiar dacă temperaturile încep să se apropie de limita caniculei, drumarii de la Urbis Serv sunt pe străzi şi lucrează.

Atunci când se întinde asfaltul, pe strada Aleea Sporturilor temperatura creşte brusc dar lucrările înaintează pe zi ce trece.

S-a început deja asfaltarea celui de-al doilea tronson, dintre stăzile Dorobanţi şi Gârlaşi.

Trotuarele nu vor intra încă în reparaţii deoarece peste un an sau doi, pe strada Aleea Sporturilor va fi deschis un şantier al Companiei de Apă.

Din acelaşi motiv, nici carosabilul nu va fi terminat în totalitate ci va fi asfaltat doar cu un singur strat, cu o grosime de 6 centimetri.

În ceea ce priveşte strada Pompiliu Ştefu, lucrările de pregătire sunt în plină desfăşurare, doar că, din motive tehnice, asfaltarea ar mai putea întârzia.

În timpul săpăturilor, drumarii au dat de un strat de argilă care, de obicei creează probleme, mai ales în ceea ce priveşte rezistenţa infrastructurilor pentru drumurile asfaltate.

Din acest motiv, până la adoptarea celei mai bune soluţii, este posibil ca turnarea stratului de asfalt să mai întârzie şi finalizarea străzii să se prelungească până in toamna.

Pe tronsoanele aflate în lucru de pe cele două străzi, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de şantier, autovehiculele fiind obligate să reducă viteza şi să se strecoare printre jaloane.

Pe Pompiliu Ştefu, pe tronsonul dintre Liceul Agricol şi Piaţa Industrială, accesul este permis doar pentru maşinile de aprovizionare. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!