Publicat la: 27.02.2015. 20:04 / 4.441 views

TELEFONUL COPILULUI SUNĂ FĂRĂ OPRIRE

VIOLENŢA ÎN FAMILIE ŞI ABUZUL, CELE MAI RECLAMATE.

copilŞi anul 2014 a fost, din păcate, unul cu activitate intensă pentru asistenţii sociali de la Telefonul Copilului. Au fost înregistrate peste 400 de apeluri, iar cele mai multe dintre ele s-au confirmat. În cele mai multe dintre cazuri s-a făcut referire la neglijări ale minorilor, iar cei mai expuşi copii sunt din mediul rural.

Îngrijorător este faptul că în ultimul an a crescut numărul apelurilor care reclamă abuzul emoţional asupra copiilor. Martori la divorţuri ori abuzurile fizice dintre părinţi, copiii au foarte mult de suferit.

Telefonul Copilului 116.111 este singura linie telefonică gratuită de asistenţă la nivel naţional, dedicată copiilor şi adolescenţilor. Copiii şi adolescenţii apelează 116.111 pentru a-şi exprima temerile, pentru a vorbi despre aspectele care îi afectează în mod direct şi, cel mai important, pentru a primi ajutor în caz de urgenţă.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!