Publicat la: 06.09.2017. 18:30 / 852 views

TEATRU INDEPENDENT DE COMEDIE, LA BUZĂU. ÎNCEPE A DOUA EDIȚIE A FESTIVALULUI COMIC 7 B

A doua ediţie a festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie Comic 7B se va desfăşura la Buzău în perioada 17-23 septembrie. Este primul eveniment dedicat exclusiv teatrului independent, iar ediţia 2017 le va oferi amatorilor ocazia de a vedea spectacole de comedie dar şi improvizaţie.

teatru conferintaComic 7 B aduce pe scenă, anul acesta, 16 spectacole de teatru independent şi improvizaţie jucate de actori din România şi Israel, la care se adaugă şi un spectacol de improvizaţie pentru copii şi ateliere de actorie.

Nume cunoscute ale scenei sau ale micului ecran, precum Tudor Istodor, Octavian Strunilă, Anca Dumitra şi Constantin Zamfirescu vor veni la Buzău pentru a încânta publicul. 

Reprezentaţiile teatrale vor fi găzduite de Teatrul George Ciprian, în timp ce spectacolele de improvizaţie vor avea loc la Cafeneaua Artiştilor. Reţeta festivalului va fi completată şi de o expoziţie de fotografie aparţinându-i regizorului Silviu Purcărete.

Anul acesta, pentru organizarea celei de-a doua ediţii a festivalului şi-au dat mâna Municipalitatea şi Consiliul Judeţean.

Festivalul Comic 7B se va încheia cu o piesă pusă în scenă de elevii secţiei „Actorie” de la Liceul de Artă Margareta Sterian. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!