Publicat la: 18.06.2019. 18:12 / 397 views

TEAM SĂGEATA, LA UN GOL DE PROMOVARE. BUZOIENII AU PIERDUT, 1 LA 2, CU DUNĂREA DE JOS

De o victorie la singur gol au nevoie elevii lui Cezar Ionescu, în retur, pentru a accede în liga a III-a. Team Săgeata a pierdut, 1 la 2, în turul barajului disputat la Galaţi, dar se menţine în cărţile calificării, graţie golului înscris în minutul 90. Returul se va disputa sâmbătă, la Săgeata.

team 1Campioana judeţeană a pierdut, în weekend , la Galaţi, prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a. Buzoienii au fost învinşi cu 2-1, de CSU Dunărea Galaţi dar păstrează şanse importante pentru accederea în cel de-al treilea eşalon valoric al fotbalului românesc.

Gălăţenii au condus cu 2-0, într-o partida în care căldura şi umididatea insuportabile n-au fost deloc aliaţii unei echipe cu o medie de vârstă destul de mare, precum cea buzoiană. Romica Stan & Co au reuşit, totuşi, să profite de experienţa superioara şi au redus din diferenţă în minutul 90. Cătălin Cristea este cel care menţine Team Sageata în cărţile promovării.

Meciul retur se va disputa la Săgeata, pe 22 iunie. Buzoienii au nevoie de o victorie la două goluri, sau de un scor de 1 la 0. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!