Publicat la: 06.06.2019. 18:10 / 687 views

TEAM SĂGEATA, LA PORŢILE LIGII A III-A. BUZOIENII VOR JUCA BARAJUL CU DUNĂREA DE JOS GALAŢI

Campioana judeţului Buzău va disputa, în dublă manşă, barajul de promovare în Liga a III-a, âmpotriva reprezentantei judetului Galaţi, AS Dunărea de Jos. Gălăţenii au susţinut şi anul trecut barajul, din postura de campioană judeţeană, dar au pierdut contra formaţiei lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei.

fotbal 3Prima manşă a barajului este programată la Galaţi, pe 15 iunie, urmând ca returul să se joace la Săgeata, pe 22 iunie. Buzoienii beneficiază, pe lângă avantajul terenului propriu în retur, şi de o echipă mai experimentată, văzută de mulţi drept favorită în această dublă manşă. De altfel, Team Săgeata a dominat clar competiţia judeţeană, reuşind un bilanţ remarcabil: 28 de victorii şi doar un egal.

Adversara celor de la Team Săgeata a câştigat şi anul trecut competiţia gălăţeană, una dintre cele mai puternice din ţară, dar a fost eliminată la baraj de echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei.

Campioana Buzăului a reuşit să obţină şi certificatul de identitate sportivă, zilele trecute, act fără de care nu putea susţine barajul.

Ar fi cea de-a patra promovare consecutivă în liga a III-a reuşită de grupările buzoiene, după Petrolul Berca în 2016, Metalul şi Gloria Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!