Publicat la: 22.02.2017. 18:35 / 844 views

TAXE MODIFICATE. PRIMARIA MAJOREAZA TARIFELE

Primarul Constantin Toma a iniţiat un proiect pentru modificarea unor taxe pentru utilizarea temporară a locurilor aflate în proprietatea municipiului. Proiectul va fi supus aprobării consilierilor locali în şedinţa ordinară a CLM din luna martie. Majoritatea taxelor vor creşte cu excepţia câtorva, printre care şi taxa pentru terasele provizorii.

panou 1În şedinţa Consiliului Local Municipal din luna martie, va fi supus aprobării aleşilor locali şi un proiect iniţiat de primarul Constantin Toma.

Este vorba de proiectul de hotărâre nr. 23 din 25.01.2017 care prevede modificarea unor taxe pentru utilizarea temporară a locurilor publice sau private din proprietatea municipiului Buzău.

Cea mai evidentă majorare este cea a taxei pentru amplasarea panourilor publicitare şi a corpurilor de publicitate, care va creşte de la 1,65 lei pe metrul patrat pe zi, la 5 lei.

Au fost dublate şi taxele pentru construcţile provizorii unde se vând ziare, reviste, sau flori.

Aparent, tariful pentru terase a scăzut. Cu toate acestea, Primăria va încasa mai mulţi bani pentru că taxarea se va face după alte criterii.

Dacă până acum comerciantul plătea doar pentru suprafaţa ocupată de mese, din luna aprilie va plăti pentru întreg perimetrul ocupat de amenajarea terasei respective.

Dacă proiectul va trece în şedinţa ordinară a CLM din luna martie, contribuabilii vor achita taxele modificate cel mai probabbil de la începutul lunii aprilie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!