Publicat la: 12.11.2018. 18:00 / 834 views

TAXĂ PENTRU MAŞINI ÎN CRÂNG. 10,5 LEI, CEL MAI MIC TARIF

Începând de mâine, toţi buzoienii, fie că sunt persoane fizice, fie că sunt persoane juridice, care doresc să intre cu maşinile în Crâng, trebuie să plătească o taxă, ori un abonament lunar. Decizia primăriei se bazeză pe o hotărâre de Consiliu Local din 1992 care nu a putut fi pusă în aplicare din cauza faptului că aleile Crângului nu erau în administrarea Primăriei.

bariera crangPrimăria Buzău anunţă că, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 36 din 22 august 1992, începând de mâine, 13 noiembrie, orele 08:00, accesul autovehiculelor în incinta parcului Crâng va fi permis numai după ce vor fi achitate o serie de taxe.

Chiar dacă hotărârea este veche de 26 de ani, ea nu a putut fi pusă în aplicare din cauza faptului că aleile parcului nu erau în administrarea Primăriei Buzău.

Tarifele aplicate pentru intrarea în Parcul Crâng variază între 10,5 lei şi 273 de lei. De remarcat că pentru persoanele fizice nu se poate plăti doar o singură intrare, ci este necesară plata unui abonament pe o lună, abonament ce are un preţ stabilit de 42 de lei.

Toate taxele ce vor fi colectate pentru intrarea în Crâng vor fi reinvestite în proiecte ce vizează înfrumuseţarea celui mai mare parc buzoian. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!