Publicat la: 13.12.2018. 19:28 / 1.332 views

TAVAN PRĂBUŞIT PESTE ELEVI, ÎNTR-O SALĂ DE LA “LICEUL NENIŢESCU”

Momente de panică pentru elevii unei clase de la Liceul Tehnologic “Costin Neniţescu”, după ce tavanul şi un videoproiector s-au prăbuşit în timpul cursurilor. Două eleve au fost lovite de bucăţile de rigips ale tavanului fals. Norocul a fost că în banca pe care a căzut videoproiectorul nu se afla nimeni. Inspectoratul Şcolar a deschis o anchetă la Liceul Neniţescu.

tavan 2Imagini incredibile în sala de curs în care învaţă elevi de a XII-a de la o clasă a Liceului “Costin Neniţescu”, unitate care funcţionează în incinta Liceului Tehnologic de Meserii şi Servicii. Tavanul fals, un videoproiector şi mai multe elemente de iluminat s-au prăbuşit în această dimineaţă, la o oră de geografie.

Două dintre eleve au fost lovite de bucăţile din rigips ale tavanului fals pe care a fost montat videoproiectorul. Tinerele au povestit cum au scăpat tefere după acest incident.

Videoproiectorul a fost montat în urmă cu două luni, atunci când s-a mutat baza materială de la Neniţescu la Meserii şi Servicii. Sala de clasă se află în administrarea celor de la fostul Liceu de Chimie. Firma care a montat aparatul a fost comandată de Liceul Neniţescu. După incident, conducerea unităţii  a decis să disloce din tavan toate videoproiectoarele din celelalte săli aflate în administrare. 

Inspectoratul Şcolar a deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate. În funcţie de rezultatele cercetării administrative, Poliţia va decide dacă deschide sau nu dosar în acest caz. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!