Publicat la: 18.06.2020. 18:11 / 430 views

TARIFE NOI. CÂT SE PLĂTEȘTE PENTRU ELIBERAREA PERMISELOR AUTO

Începând de ieri, tarifele percepute pentru eliberarea permiselor auto și a certificatelor de înmatriculare s-au schimbat. Cei care au achitat deja taxele respective nu vor plăti diferența de preț. Beneficiarii au mai multe opțiuni pentru achitarea taxelor aferente celor două documente.

permise 1Instituția Prefectului din Județul Buzău a anunțat că, începând de ieri, 17 iunie 2020, tarifele pentru eliberarea permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare s-au modificat.

Pentru stabilirea noilor taxe s-a avut în vedere data ultimei majorări de preț pentru permise și certificate de înmatriculare, respectiv martie 2009, ajustate în limita indicelui prețului de consum până în februarie 2020.

Accesul în incinta sediului Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor se face cu respectarea tuturor regulilor impuse de prevenție și protecție împotriva Covid 19. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!