Publicat la: 27.09.2019. 18:13 / 1.051 views

TÂRGUL DE SĂNĂTATE. EVENIMENT OFERIT PRIN INTERMEDIUL CRUCII ROŞII

Filiala buzoiană a Crucii Roşii a organizat astăzi pentru buzoieni un Târg de sănătate. Medici specializaţi în mai multe domenii au acordat consultaţii stomatologice gratuite pentru copii şi recomandări pentru toţi cei care le-au solicitat. Voluntarii au prezentat şi trusa de supravieţuire care ar trebui să existe în fiecare locuinţă în caz de dezastru.

sanatate 4Crucea Roşie, filiala Buzău a organizat astăzi, un Târg de sănătate  pe platoul din Piaţa Dacia, unde au fost instalate un cort şi o autospecială transformată în cabinet stomatologic mobil.

Chiar dacă vremea ploioasă nu a fost tocmai favorabilă unei asemenea iniţiative, organizatorii nu au dus lipsă de vizitatori.

Personalul medical de specialitate a acordat consultaţii stomatologice gratuite pentru copii, dar şi recomadări în domeniu.

Cei care au dorit au beneficiat de măsurarea gratuită a glicemiei şi a tensiunii arteriale.

Totodată, a fost prezentat şi modelul unei truse de bază pentru situaţii de dezastre, instrument pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl aibă în casă.

Cei prezenţi la Târgul de sănătate au asistat şi la demonstraţii de prim-ajutor şi au primit pliante  în legătură cu donarea sânge, Banca de alimente şi cu alte activităţi ale Crucii Roşii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!