Publicat la: 10.11.2017. 19:22 / 841 views

TÂRG DE ADOPŢII. CÂINII DIN PADOC VOR SĂ TRĂIASCĂ

Sâmbătă, 18 noiembrie, la Padocul pentru cîinii fără stăpân de la Urbis Serv, va avea loc un târg de adopţii. Peste 140 de căţei pot fi salvaţi de buzoienii care iubesc animalele şi care şi-ar dori să aibă un prieten fidel lângă ei. Toate exemplarele care vor avea norocul să-şi găsească o familie, vor fi pregătite special de personalul de la Padoc.

pui de caineLa sfârşitul săptămânii viitoare, Urbis Serv va organiza un târg de adopţii pentru cainii de la Padocul de pe strada Răchitei, numărul 92.

Aşadar, toţi cei care au nevoie de un căţeluş care să le aducă bucurie în casă sau de un dulău care să le apere gospodăria, vor avea ocazia să îi adopte sâmbătă, 18 noiembrie, direct de la Padoc.

Peste 140 de câini îşi aşteaptă noii stăpâni, care să îi ia acasă şi să le salveze viaţa în acest fel.    

Primăria sprijină şi promovează adopţiile de animale fără stăpân şi va organiza periodic astfel de târguri, la Padoc sau în Parcul Crâng, în funcţie de condiţiile meteo. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!