Publicat la: 16.12.2019. 19:08 / 449 views

TÂNĂRUL FUGIT DE LA OJASCA A FOST GĂSIT DECEDAT. CEL MAI PROBABIL, SPUN POLIŢIŞTII, A FOST VORBA DE SUICID

Un tânăr a fugit, azi dimineaţă, din Secţia Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca. Internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă, pacientul era considerat unul extrem de periculos. Oamenii legii au demarat imediat căutările, găsindu-l  decedat, câteva ore mai târziu, pe raza localităţii Unguriu.

sapocaPoliţiştii buzoieni au fost sesizaţi, azi dimineaţă, cu privire la faptul că un bolnav cu afecţiuni psihice, în vârstă de 23 de ani, din Prahova, internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă, a părăsit incinta secţiei Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie Săpoca.

Oamenii legii au intrat imediat în alertă şi au pus la punct un dispozitiv de căutare format din peste 70 de cadre, atât poliţişti, cât şi jandarmi, coordonat de şeful inspectoratului judeţean.

La câteva ore după semnalarea dispariţiei, tânărul evadat a fost găsit fără suflare, într-o padure din extravilanul localităţii buzoiene Unguriu. Poliţiştii înaintează ipoteza unui suicid, date fiind datele medicale ale tânărului prahovean

Ancheta continua pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit tânărul. Poliţiştii vor să afle şi cum a reuşit să evadeze pacientul dintr-un centru supravegheat, precum cel de la Ojasca. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!