Publicat la: 04.12.2019. 19:23 / 536 views

TÂNĂRĂ SPULBERATĂ PE TRECEREA DE PIETONI. VICTIMA A FOST TRANSFERATĂ LA SPITALUL FLOREASCA

O tânără din Buzău se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost spulberată de o maşină, pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în zona Drăgăicii. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost lovită de un autoturism condus de un râmnicean, în vârstă de 51 de ani. Pacienta a fost transferată la un spital din Capitală.

upu 1  zebra zona 2

Accidentul s-a produs în zona Drăgăicii, la trecerea de pietoni din apropierea intersecţiei cu strada Hangarului. Femeia se îndrepta către serviciu, alături de o colegă, în momentul în care s-a angajat în traversare şi a fost izbită de un şofer neatent.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean. Pacienta a suferit leziuni grave, iar medicii au decis transferul la Spitalul Floreasca.  

Nu este pentru prima data când are loc un accident la trecerea de pietoni din acea zonă. Şi în urma evenimentului de azi ar trebui ca instituţiile responsabile să ia mai multe măsuri preventive, pentru siguranţa pietonilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!