Publicat la: 01.08.2019. 18:23 / 338 views

TÂNĂRĂ RĂPITĂ ŞI OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE. S-A ÎNTÂMPLAT LA RÂMNICU SĂRAT. TRAFICANŢII, ARESTAŢI

În plină medizatizare a cazului de la Caracal, o femeie de 30 de ani, care practică cea mai veche meserie, a fost răpită din Constanţa şi obligată să se prostitueze la Râmnicu Sărat.

prostituataPoliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. Buzău au intrat în alertă, după ce femeia a informat un echipaj de poliţie din Râmnic, de faptul că a fost adusă cu forţa şi pusă să se prostitueze, împotriva voinţei sale, în apropierea unei benzinării. Doi indivizi, de 24 şi, respectiv, 40 de ani, din Constanţa au fost reţinuţi.

Potrivit IPJ, marţi după-amiază, ce doi, folosind violenţa fizică şi ameninţarea, au luat-o pe femeie de pe centura Constanţei şi au transportat-o cu maşina la Râmnicu Sărat, unde au cazat-o la o pensiune, apoi ar obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu doi bărbaţi, în apropierea unei staţii Peco.

Ieri dimineaţă, tânăra, în timp ce aştepta alţi clienţi, în aceeaşi zonă, a fost abordată de un echipaj de poliţie. Ea le-a spus oamenilor legii că este acolo împotriva voinţei sale. Azi-noapte, indivizii au fost prinşi şi reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic de persoane, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Buzău cu propunerea de arestare preventivă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!