Publicat la: 22.01.2018. 19:30 / 1.092 views

TÂNĂR UCIS DE SUBSTANŢE INTERZISE. ERA ELEV ÎN CLASA A XII-A

Tragedie într-o familie din Buzău. Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Colegiul Economic, a murit ieri în urma unui stop cardiac. Tânărul se prezentase cu patru zile în urmă la UPU, în stare gravă, după ce consumase substanţe interzise, posibil etnobotanice. Potrivit medicilor, tânărul era consumator cronic de astfel de substanţe, care i-au afectat aproape toate organele din corp.

elev siteMiercurea trecută, Cătălin Cojocaru, elev în clasa a XII-a la Colegiul Economic din Buzău, a fost adus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean acuzând stări de rău şi fiind foarte agitat. Apropiaţii spun că anterior ar fi consumat substanţe etnobotanice. Dus de urgenţă pe secţia Anestezie -Terapie Intensivă, tânărul de 18 ani a început să îşi revină. Pe data de 19 ianuarie a fost dus pe secţia Medicală, după ce starea sa se ameliorase. O zi mai târziu, tânărul a intrat în comă şi a fost dus din nou pe ATI. Ieri însă, inima lui s-a oprit.

Potrivit medicilor, care au stat de vorbă cu familia, tânărul Cătălin Cojocaru era consumator cronic de astfel de substanţe şi nu o dată a ajuns la spital în stare gravă.

Medicii au făcut eforturi supraomeneşti pentru a-l salva pe Cătălin, însă, din păcate, toate organele sale erau afectate, iar prima care a cedat a fost inima

În următoarele ore, medicii îi vor face necropsia tânărului, şi vor descoperi cu exactitate ce fel de substanţe a consumat. Între timp, contul de Facebook al lui Cătălin s-a transformat într-un adevărat altar virtual, la care cunoscuţii îşi strigă durerea pentru pierderea tânărului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!