Publicat la: 16.12.2019. 19:09 / 747 views

TÂNĂR GĂSIT MORT IN LACUL MARGHILOMAN. ŞI-A CURMAT ZILELE LA DOAR 18 ANI

Un tânăr abandonat de părinţi şi-a pus ieri capăt zilelor, la doar câteva luni după ce părăsise sistemul de asistenţă socială. Cadavrul său a fost descoperit ieri, în lacul Marghiloman.

tanar mort in parcul maghilomanVasile era un tânăr sociabil şi avea o mulţime de prieteni. În copilărie fusese dat în plasament unei familii din Nehoiu, iar după absolvirea clasei a opta şi admiterea la liceu fusese mutat într-o locuinţă de tip rezidenţial din cartierul Dorobanţi.

Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani şi finalizarea cursurilor şcolii profesionale, tânărul a solicitat încetarea măsurii de protecţie specială. Cererea sa a fost înaintată instanţei care a dispus încetarea măsurii, în septembrie 2019.

Tânărul îşi exprimase intenţia de a pleca din ţară, pentru un trai mai bun.

Prietenii nu au mai dat de Vasile de pe data de 20 noiembrie, atunci când urma să aibă loc o reuniune cu foştii colegi. Tânărul ar fi fost foarte abătut, lucru care i-a îngrijorat pe apropiaţi.

Tânărul a fost găsit ieri mort pe fundul lacului din Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru şi jumătate. Dacă iniţial s-a vehiculat varianta unei crime, examinarea cadavrului a infirmat această supoziţie: trupul nu prezenta urme de violenţă, fiind însă într-o stare avansată de descompunere. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!