Publicat la: 16.01.2017. 18:49 / 899 views

TALCIOCUL, LUAT LA VERIFICAT. POLIŢIŞTII LOCALI AU CONFISCAT MARFA FĂRĂ ACTE

Amplă acţiune a poliţiştilor locali în Talcioc. Au fost verificaţi vânzătorii, dacă au acte de provenienţă pentru marfa pe care o aveau la comercializare. Cei care nu puteau justifica provenienţa au fost amendaţi şi li s-a confiscat marfa. Poliţiştii locali au anunţat că astfel de controale se vor face perioadic în tot oraşul Buzău.

confiscariPoliţiştii locali au descins ieri în Talcioc. Au luat la verificat marfa expusă de comercianţi şi au solicitat documentele de provenienţă, dar şi alte aspecte. Patru vânzători ce aveau expusă marfă nouă nu au putut prezenta actele şi nu aveau afişate preţurile.

Comercianţii prinşi pe picior greşit au fost amendaţi şi li s-a confiscat marfa, constând în generatoare de curent electric, bormaşini, aparate de sudură şi altele.

Poliţiştii locali au anunţat că vor intensifica verificările pe aceste linii pentru a se asigura că buzoienii nu sunt păcăliţi cu marfa pe care o cumpără. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>