Publicat la: 11.07.2016. 16:56 / 1.392 views

TABĂRA FRANCOFONIEI. COPII ŞI VOLUNTARI DIN ŞASE ŢĂRI AU SOSIT LA POIANA PINULUI

Cea de-a 7-a ediţie a Taberei Francofoniei, organizată de Centrul Cultural Francofon din Buzău, se află în plină desfăşurare la Poiana Pinului. Proiectul, unic în România şi Europa Centrală şi Occidentală, a atras în acest an peste 170 de copii din şase ţări europene. Datorită succesului de care se bucură, acest proiect va fi multiplicat şi în alte ţări.

francofon 2Centrul Cultural Francofon Buzău a organizat şi anul acesta cea de-a 7-a ediţie a Taberei Francofoniei, un proiect unic în România, dar şi în Europa Centrală şi Orientală.

În fiecare seară, în tabără sunt organizate activităţi distractive în limba franceză, de karaoke, de carnaval, mis şi mister şi chiar superstar.

Proiectul este atât de apreciat încât face parte din calendarul Ministerului Învăţământului pentru activităţile extraşcolare.

De altfel, Organizaţia Internaţională a Francofoniei, intenţionează să multiplice proiectul buzoian şi în alte state din Europa.

În premieră, va fi înfiinţată în acest an o astfel de tabără la Chişinău, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de francofonie în Republica Moldova. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!