Publicat la: 25.02.2020. 19:29 / 692 views

TABĂRA ARBĂNAȘI, NEPOTRIVITĂ PENTRU CENTRU DE CARANTINĂ. PRIMARUL DE LA BECENI EXPLICĂ MOTIVELE

Primarul comunei Beceni, localitate în care se află Tabăra Arbănași, stabilită ca Centru de Carantină, susține că locația este total nepotrivită pentru a găzdui persoane suspecte a fi purtătoare de coronavirus. Edilul susține că nu sunt întrunite nici măcar minimele condiții de cazare, iar sănătatea oamenilor din zonă ar fi pusă în pericol, în cazul unei eventuale îmbolnăviri a unuei persoane aflată în carantină.

tabara arbanasi 2Tabăra Arbănași este total nepotrivită pentru a găzdui persoane suspecte a fi purtătoare de coronavirus. Este declarația primarului de la Beceni care susține că a încercat în nenumărate rânduri să explice acest lucru și autorităților, însă nu a fost ascultat.

Primarul de la Beceni explică faptul că nu sunt întrunite nici măcar minimele condiții de cazare, iar adresele primite din partea instituțiilor avizate confirmă același lucru.

Mai mult decât atât, în lipsa unui sistem de canalizare, apa rezultată din Tabăra Arbănași aunge direct în râul Slănic, punând în pericol sănătatea oamenilor din zonă.

Momentan, în Tabăra Arbănași este cazată doar buzoianca preluată duminică seara de pe Bulevardul Unirii Sud după ce a sunat la 112 și a anunțat că vine din Italia, dintr-o zonă cu risc ridicat de infectare cu coronavirus. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!