Publicat la: 17.11.2020. 20:01 / 481 views

SUTE DE TESTE RAPIDE, LA SPITALUL JUDEȚEAN. REZULTATUL ESTE CUNOSCUT ÎN 10-20 DE MINUTE

Aproape o mie de teste rapide de COVID au ajuns la Spitalul Județean de Urgență. Astfel, personalul medical de la U.P.U. primește un ajutor important în încercarea de a mai reduce din timpii de așteptare din zona de triaj. Noile teste vor fi folosite și pe alte secții, iar la Buzău urmează să mai sosească alte loturi.

spital 6 teste 4

La Unitatea de Primiri Urgențe au fost distribuite 600 de teste rapide de coronavirus, trimise de Ministerul Sănătății. Medicii de la U.P.U. spun că aceste teste antigen au o acuratețe de peste 90%. Sunt un indicator important în activitatea de la Urgențe, mai ales în contextul numeroaselor prezentări și al timpilor mari de așteptare din zona de triaj. Chiar dacă sunt depistați pozitivi la testele rapide, pacienții vor face și analize la Real Time PCR.

Rezultatul testelor rapide schimbă într-un timp foarte scurt abordarea în privința intervenției asupra pacienților care se prezintă la U.P.U. Buzău.

Alte 300 de teste rapide au fost cumpărate direct de Spitalul Județean, fiind o primă achiziție dintr-o serie de mii de teste. Acestea sunt folosite pe alte secții ale celei mai mari unități medicale din județ.

De la Ministerul Sănătății, pentru secția U.P.U., mai sunt așteptate și alte loturi de teste rapide de COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!