Publicat la: 03.03.2021. 19:43 / 839 views

SUTE DE PROFESORI, VACCINAȚI ÎN PRIMELE ZILE LA CENTRUL SPECIAL AMENAJAT ÎN SEDIUL C.C.D.

Toți profesorii și alți angajați din învățământul buzoian programați au beneficiat de prima doză de vaccin anti-COVID, în primele zile de la deschiderea centrului special din Buzău.

centru ccd 2Printre cei care s-au vaccinat zilele trecute se numără și șeful educației buzoiene. Meiroșu nu a mers, însă, la centrul special, ci la Râmnicu Sărat.

De la începutul campaniei de la nivel național, procentul de vaccinare în rândul angajaților din sistemul buzoian a ajuns la peste 40%.

Centrul special pentru angajații din educație a fost deschis joia trecută, în sala de ședințe a Casei Corpului Didactic din Buzău, unde sunt asigurate trei fluxuri de vaccinare. Doar patru zile a funcționat, urmând ca vaccinarea să continue în funcție de solicitări. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!