Publicat la: 14.12.2017. 19:17 / 681 views

SUTE DE KILOGRAME DE FRUCTE ŞI LEGUME, CONFISCATE. POLIŢIŞTII LOCALI AU ACŢIONAT PE STRADA TRANSILVANIEI

Poliţiştii locali au pus gând rău comercianţilor care îşi expun marfa pe domeniul public. În acest sens, au fost organizate acţiuni cu ocazia cărora au fost confiscate sute de kilograme de fructe şi legume, de la vânzătorii de pe strada Transilvaniei. Aceste sancţiuni vin în urma a numeroase avertismente pe care comercianţii le-au primit şi le-au ignorat.

lazi pe strada 2Unii dintre comercianţi sunt atât de lipsiţi de bun simţ încât uneori aproape că blochează traficul pietonilor cu marfa expusă pe domeniul public. Împotriva acestora s-au îndreptat în aceste zile poliţiştii locali, care au confiscat sute de kilograme de marfă, de la portocale şi mere, până la praz, cartofi şi varză.

Comercianţii au încercat să justifice în diferite moduri ocuparea abuzivă a domeniului public, însă poliţiştii locali şi-au dus acţiunea până la capăt şi au eliberat domeniul public.

În urma acţiunii, poliţiştii locali au confiscat aproape o tonă de fructe şi legume, pe care le-au predat Cantinei de Ajutor Social. Mai mult decât atât, au aplicat şi amenzi.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acţiunilor de acest gen pentru a se asigura că actele de comerţ pe raza municipiului Buzău se desfăşoară conform legii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!