Publicat la: 31.03.2020. 18:30 / 558 views

SUTE DE BUZOIENI AMENDAŢI. BUZĂU: PESTE 4.000, ÎN IZOLARE. 273, ÎN CARANTINĂ

Potrivit Prefecturii, astăzi, 31 martie, situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Buzău se prezinta astfel: 237 de persoane se află în carantină şi 4.274 sunt izolate la domiciliu. În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 127 de jandarmi, 290 de poliţişti, 139 de poliţişti locali şi 30 de lucrători din cadrul MApN.

razii amnezi razii amenzi 2

Poliţiştii buzoieni au efectuat misiuni de verificare la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, ocazie cu care au fost controlate 1.310 persoane. Au fost date două amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea regimului izolării la domiciliu.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 253 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 480.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor  din OM nr. 2/2020 şi din OM nr. 3/2020.

Peste 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău şi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti au executat atât misiuni specifice, cât şi misiuni pentru asigurarea respectării măsurilor instituite în contextul stării de urgenţă. Au fost asigurate transporturile care doar au tranzitat judeţul Buzău, precum şi cele cu persoane duse către centrele de carantină instituite la nivel judeţean.

Jandarmii au fost angrenaţi în misiuni atât independent, cât şi în sistem integrat pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu şi a prevederilor ordonanţelor militare, fiind aplicate 20 sancţiuni, în valoare totală de 7.300 lei.

În cadrul activităţilor desfăşurate s-au distribuit şi formulare tip „declaraţie pe propria răspundere” şi pliante cu principalele obligaţii ale persoanelor aflate în izolare /carantină în contextul epidemiei de coronavirus. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!